Български English Руский
https://olimp-c.bg/

ОЛИМП - С

недвижими имоти

contact
052 600 312
0898 782 421

Защо да изберете нас?

Агенция за недвижими имоти "ОЛИМП-С" ЕООД е основана през 1994 година с основна дейност посредничество при сделки с недвижими имоти.

Повече от 20 години фирмата е член на националната браншова организация  НСНИ, с утвърден авторитет в страната и в международен план.

Една от най-важните цели на нашата фирма е да бъде сред развиващите се и успяващи фирми, работещи в сферата на недвижими имоти в гр.Варна и Северното черноморие.

От началото на 90-те години до сега, агенцията е реализирала голям брой сделки с недвижими имоти и във времето се е доказала като фирма, осигуряваща на своите клиенти сигурност и коректно отношение.

Управителят на "ОЛИМП-С" ЕООД инж. Васил Станев е с повече от 25 години стаж в тази област. Той е подготвял, обучавал и усъвършенствал екипи и брокери, всичките с богат опит и стаж, намерили своята реализация и място в тази професия.

Опитът има значение!

 

Управление 05-05-2017

инж. Васил Станев е управител и собственик на агенция за недвижими имоти "Олимп-С ЕООД. Лицензиран експерт оценител на недвижими имоти.Член на Камарата на независимите оценители в България. Прочети още